Березень 2021 р.

Оголошення про проведення відкритих торгів

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»

Технічне завдання«код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»

Лютий 2021 р.

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір укласти договір під час застосування переговорної процедури

Водовідведення

Водопостачання

Теплова енергія; Неповернення конденсату

Оголошення про проведення відкритих торгів

Оголошення про проведення відкритих торгів «код Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 85150000-5 – «Послуги діагностичної візуалізації» (Послуги з обстеження ургентних хворих: спіральна комп’ютерна томографія без внутрішньовенного контрастування)»

Технічні вимоги щодо закупівлі «код Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 85150000-5 – «Послуги діагностичної візуалізації» (Послуги з обстеження ургентних хворих: спіральна комп’ютерна томографія без внутрішньовенного контрастування)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015: 33600000-6 — «Фармацевтична продукція» (Alteplase)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015: 33600000-6 — «Фармацевтична продукція» (Alteplase)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 03210000 -6 «Зернові культури та картопля» (Картопля)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 03210000 -6 «Зернові культури та картопля» (Картопля)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Рис шліфований круглий, Крупа пшоно, Крупа ячмінна, Крупа вівсяна, Крупа перлова, Крупа гречана)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Рис шліфований круглий, Крупа пшоно, Крупа ячмінна, Крупа вівсяна, Крупа перлова, Крупа гречана)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи» (Капуста качанна; Буряк, Морква, Цибуля)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи» (Капуста качанна; Буряк, Морква, Цибуля)»

Оголошення про проведення відкритих торгів код НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів» – 56719 - Аналізатор імуноферментний (ІФА) ІВД, напівавтоматичний; код НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів» – 17489 - Автоматичний промивний пристрій IVD для мікропланшетів; код НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів» – 15178 - Лабораторний шейкер

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ щодо закупівлі «код Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 38430000-8 – «Детектори та аналізатори»

Оголошення про проведення відкритих торгів «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «Фармацевтична продукція» (Alteplase)»

Технічне завдання

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Рис шліфований круглий, Крупа пшоно, Крупа ячмінна, Крупа вівсяна, Крупа перлова, Крупа гречана)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15220000-6 «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені» (Риба свіжоморожена «Хек» (тушка))»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 15220000-6 «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені» (Риба свіжоморожена «Хек» (тушка))»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021-2015 – 15540000-5 «Сирні продукти» (Сир твердий, сир кисломолочний та сир м’який)»

Технічне завдання «код ДК 021-2015 – 15540000-5 «Сирні продукти» (Сир твердий, сир кисломолочний та сир м’який)»

Січень 2021 р.

Оголошення про проведення відкритих торгів

Технічне завдання «Молоко та вершки» код ДК 021-2015 – 15510000-6 (Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5%)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»

Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015: 09310000-5 — «Електрична енергія» (Електрична енергія)»

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Оголошення про проведення відкритих торгів «Молоко та вершки» код ДК 021-2015 – 15510000-6 (Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5%)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»

Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»

Оголошення про проведення відкритих торгів

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір укласти договір під час застосування переговорної процедури

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ