Березень 2021 р.
Оголошення про проведення відкритих торгів
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»
Технічне завдання«код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»
Лютий 2021 р.
ПОВІДОМЛЕННЯ про намір укласти договір під час застосування переговорної процедури
Водовідведення
Водопостачання
Теплова енергія; Неповернення конденсату
Оголошення про проведення відкритих торгів
Оголошення про проведення відкритих торгів «код Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 85150000-5 – «Послуги діагностичної візуалізації» (Послуги з обстеження ургентних хворих: спіральна комп’ютерна томографія без внутрішньовенного контрастування)»
Технічні вимоги щодо закупівлі «код Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 85150000-5 – «Послуги діагностичної візуалізації» (Послуги з обстеження ургентних хворих: спіральна комп’ютерна томографія без внутрішньовенного контрастування)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015: 33600000-6 — «Фармацевтична продукція» (Alteplase)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015: 33600000-6 — «Фармацевтична продукція» (Alteplase)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 03210000 -6 «Зернові культури та картопля» (Картопля)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 03210000 -6 «Зернові культури та картопля» (Картопля)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Рис шліфований круглий, Крупа пшоно, Крупа ячмінна, Крупа вівсяна, Крупа перлова, Крупа гречана)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Рис шліфований круглий, Крупа пшоно, Крупа ячмінна, Крупа вівсяна, Крупа перлова, Крупа гречана)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи» (Капуста качанна; Буряк, Морква, Цибуля)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 03220000-9 «Овочі, фрукти та горіхи» (Капуста качанна; Буряк, Морква, Цибуля)»
Оголошення про проведення відкритих торгів код НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів» – 56719 - Аналізатор імуноферментний (ІФА) ІВД, напівавтоматичний; код НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів» – 17489 - Автоматичний промивний пристрій IVD для мікропланшетів; код НК 024:2019 «Класифікатор медичних виробів» – 15178 - Лабораторний шейкер
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ щодо закупівлі «код Основного словника національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» – 38430000-8 – «Детектори та аналізатори»
Оголошення про проведення відкритих торгів «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «Фармацевтична продукція» (Alteplase)»
Технічне завдання
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Рис шліфований круглий, Крупа пшоно, Крупа ячмінна, Крупа вівсяна, Крупа перлова, Крупа гречана)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15220000-6 «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені» (Риба свіжоморожена «Хек» (тушка))»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 15220000-6 «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені» (Риба свіжоморожена «Хек» (тушка))»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021-2015 – 15540000-5 «Сирні продукти» (Сир твердий, сир кисломолочний та сир м’який)»
Технічне завдання «код ДК 021-2015 – 15540000-5 «Сирні продукти» (Сир твердий, сир кисломолочний та сир м’який)»
Січень 2021 р.
Оголошення про проведення відкритих торгів
Технічне завдання «Молоко та вершки» код ДК 021-2015 – 15510000-6 (Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5%)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»
Технічне завдання «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015: 09310000-5 — «Електрична енергія» (Електрична енергія)»
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
Оголошення про проведення відкритих торгів «Молоко та вершки» код ДК 021-2015 – 15510000-6 (Молоко коров’яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5%)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (Філе курчати-бройлера охолоджене)»
Оголошення про проведення відкритих торгів «код ДК 021:2015 – 15610000-7 «Продукція борошномельно-круп'яної промисловості» (Борошно пшеничне хлібопекарське вищого ґатунку; Борошно житнє)»
Оголошення про проведення відкритих торгів
ПОВІДОМЛЕННЯ про намір укласти договір під час застосування переговорної процедури
ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ